Lid worden van de ABvC

De ABvC kent twee categorieën leden, namelijk aspirant counsellors en register counsellors.

 

Aspirant counsellor
Dit lidmaatschap staat open voor personen die kunnen aantonen dat zij een studie volgen tot counsellor.
De contributie bedraagt € 160,00.


registratieformulier aspirant counsellor

Register counsellor
Dit lidmaatschap staat open voor personen die een opleiding tot counsellor gevolgd en voltooid hebben aan een instituut dat erkend is door de ABvC (voor meer informatie kun je kijken bij “Veel gestelde vragen“).

De contributie van dit  lidmaatschap bestaat in 2017 uit:

  • € 200,00 per jaar
  • plus € 69,58 voor de verplichte collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekeringspremie (BAV)
  • plus € 50,00 als u aan alle Register Counsellor eisen voldoet voor de verplichte visitatie die eens per vijf jaar plaatsvindt
  • plus € 25,00 voor de Juridische Helpdesk
  • plus of € 69,00 voor de SCAG (Geschillencommissie) als u aan alle Register Counsellor eisen voldoet of €  25,00 voor Mediation.

 

Registratieformulier nieuwe counsellor

Stuur met het registratieformulier nieuwe counsellor, een kopie van uw diploma’s en uw CV mee. Ons secretariaat zal voor u digitaal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. U ontvangt per e-mail een verzoek om de aanvraag verder af te ronden. Na ontvangst van de VOG dient u ons hiervan een kopie toe te sturen. Hierna zal uw lidmaatschapsaanvraag verder in behandeling worden genomen.

 

Inschrijfgeld
Bij inschrijving is eenmalig een bedrag van € 62,50 verschuldigd.

 

Donateurs
Het is ook  mogelijk om donateur te worden van de ABvC, voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt en op de hoogte gehouden wil worden van ontwikkelingen op het gebied van counselling. Het Donateurschap bedraagt € 37,50 per jaar.

 

Belangrijk
In alle gevallen wordt de contributie per maand berekend, en nieuwe leden zijn dus slechts de contributie verschuldigd voor het lopende en de resterende maanden van het  jaar.

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Binnenkort verschijnt hier een nieuwsbrief over alle nieuwtjes rondom de ABvC en counselling in het algemeen.

Meer info

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top