ONS WERK WAAR WE ONTZETTEND TROTS OP ZIJN

opgroeien_in_046
opgroeien_in_046_1

Opgroeien in 046

Website

Opgroeienin046.nl is dé plek waar jongeren, (aanstaande) ouders en verzorgers terecht kunnen met al hun vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien. Het nieuwe digitale platform is een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek, dat in samenwerking met de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beek en Beekdaelen is gelanceerd.

sportvision_fresher_1

Mannen met Smaak

Website

Mannen met Smaak zet een eerste stap richting het online bestellen van hun producten. In de komende periode wordt dit steeds meer uitgebreid. Het was de bedoeling om hun smaak beleving tot uiting te laten komen op de website. De website is gebouwd in WordPress. Naast het bekijken van hun aanbod kan het ook rechtstreeks besteld worden. Van barbecue tot live-cooking bij je thuis of op je bedrijfsfeest!

sportvision_fresher_1
sportvision_fresher_2

Sportvision-Geleen

Website

Voor Sportvision-Geleen hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. Ze wilden de kwaliteit die het centrum biedt tot uitdrukking laten komen op de nieuwe website. Veel fotomateriaal en duidelijke call to actions waren gewenst. Dit heeft geresulteerd in deze unieke website die duidelijk, overzichtelijk en modern is opgezet.

bodyfreeze_website_fresher

BodyFreeze

Website

Voor BodyFreeze hebben wij een volledig nieuwe website gebouwd in WordPress. Meer gericht op conversie met een persoonlijkere touch. Frisse kleuren en gericht op de mobiele bezoeker.

ABvC_website
ABvC Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
ABvC_brochure
ABvC_banners

ABvC

Huisstijl + website + animatiefilm

De ABvC heeft als doel om counselling in Nederland op de kaart te zetten en te professionaliseren. Ze bewaken de kwaliteit van de counsellors die aangesloten zijn (de zogenaamde registercounsellors) en ontwikkelen daarvoor criteria en procedures ten behoeven van de kwaliteitsbewaking. Voor de ABvC hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met een uitgebreide zoekfunctionaliteit. Daarnaast hebben we een informatie animatie ontwikkeld en al het promotie materiaal.

allsafe_website

ALLSAFE MINI OPSLAG

Website ontwerp + conversie optimalisatie

AllSafe Mini opslag is de tweede grootste opslag aanbieder in Nederland. Ze onderscheiden zich met een hoog service gehalte. Belangrijkste doel van de nieuwe website was het verhogen van conversies. Aan de hand van de meetgegevens hebben we een volledig nieuw ontwerp gemaakt.

rughuis_website
Het Rughuis - Bewust samen werken aan uw rug-, bekken- en nekpijn
hetrughuis
rughuis_tram

Het Rughuis

Huisstijl + website + animatie film

Het Rughuis is een gespecialiseerde (2e lijns) gezondheidszorg instelling. Voor het Rughuis hebben wij de huisstijl, website en animatie film verzorgd. In later stadium zijn wij ook betrokken geweest met de bouw van het Mijn Rughuis en verscheidene reclame uitingen.

compen_nieuw_fresher

COMPEN ARCHITECTEN

Website

Compen architecten is gevestigd in Eindhoven. Een eigenwijs en eigentijds architecten bureau met veel gevoel voor detail. Beeld was vanzelfsprekend het belangrijkste uitgangspunt, dus hier is alle ruimte voor gemaakt.

de_polders_website_mockup
de_polders_huisstijl_mockup
de_polders_huisstijl_logo_2

De polders, centrum voor mondzorg

Huisstijl + website

Centrum voor mondzorg De Polders was op zoek naar een partner die hun verouderde huisstijl en website moest gaan vernieuwen. Ze wilden een frisse en eigentijdse uitstraling. Tevens wilden ze een persoonlijkere benadering en betere uitleg van de disciplines.

hcc_website

HumanCapitalCare

Website

HumanCapitalCare gebruikte tot voor kort nog een sterk verouderde website gebouwd in Flash. Omdat ze zowel werknemers als werkgevers meer willen informeren over hun diensten moest er een nieuwe website komen, die in een oogopslag beide doelgroepen beter moet informeren.

phi_website

PHI-MED

Website

PHI-MED heeft ons benaderd om een conversie vergrotende website op te zetten die een persoonlijker verhaal verteld. De verhalen van mensen moest centraal staan. Samen met ronde vormen en video integratie hebben we geprobeerd om de keiharde realiteit van de problematiek te verzachten.

keygaaf_logo
keygaaf_mockup
keygaaf_tas

Keygaaf-gewoonbasic

Huisstijl + ontwerp template webshop

Dè winkel voor woonideeën, accessoires, fashiontrends en cadeauartikelen. Na een samenvoeging van de winkels Keygaaf en Gewoonbasic is ervoor gekozen om beide merknamen te handhaven en samen te voegen. Naast de huisstijl hebben wij tevens alle communicatie middelen, tassen, giftcards en andere benodigdheden voor in de winkel ontwikkeld.

Annemiek_vis
Annemiek_Web

ANNEMIEK HANSSEN

Logo + huisstijl + website

Hobby fotografe Annemiek Hanssen wilde graag een portfolio website alwaar zij haar werk op kwijt kan. Tevens hebben we haar huisstijl ontworpen.

Sillent_web

MIJN SILENT DISCO

Website

Mijn Silent Disco, een simpel principe maar een ontzettend leuk resultaat! Nu kun je je eigen Silent Disco organiseren! De webshop die we gebouwd hebben voor Mijn Silent Disco is in WordPress Woocommerce gebouwd. Waar wacht je nog op? Maak van je feest een echte unieke ervaring!

Goblanco_logo
goblanco_web

GOBLANCO

Website + huisstijl

GoBlanco organiseert wintersportvakanties voor vrienden die genieten van het leven! Voor wintersporters in kleine en grotere groepen met een eigen plan en een eigen karakter. Skiërs en snowboarders die houden van een waanzinnige après-ski en compleet uit hun dak gaan bij het zien van verse sneeuw. Voor GoBlanco hebben we de website en huisstijl verzorgd! We add color!!

Logo
Visitekaartje
Briefpapier-1

KIJKOPGARAGEDEUREN.NL

Logo + Huisstijl

Voor het startend bedrijf Kijk op Garagedeuren.nl hebben wij het logo en de huisstijl ontwikkeld. Omdat zij online verkopen hebben we bewust gekozen om de url in de naam te verwerken en in het logo. Verder hebben wij de visitekaartjes, briefpapier, stickers, bus bestickering en werkkleding verzorgd.

Wil_web
Wil_logo

Wiltenburght

Website

De Wiltenburght beschikt over een sfeervol ingericht gastenverblijf voorzien van alle gemakken om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor deze B&B hebben wij de website ontwikkeld met een koppeling naar airbnb en booking.com. We hebben gezorgd voor een uitstraling die past bij de Wiltenburght! Zeker het overnachten waard!

website
logo

NETWERK HANDTHERAPEUTEN LIMBURG

Logo + Huisstijl + Website

Handtherapeuten die aangesloten zijn bij het Netwerk Handtherapeuten Limburg werken nauw samen in het uitwisselen van kennis en expertise, waardoor het niveau van de behandeling en de deskundigheid wordt bevorderd. Voor deze samenwerking hebben we het logo, huisstijl en website ontwikkeld.

fysiovision_folder

Fysiovision

Communicatie middelen + advies

Voor Fysiovision ontwikkelen wij regelmatig foldermateriaal voor hun verschillende disciplines. Daarnaast zijn wij hun vaste sparringpartner op het gebied van marketing en communicatie.

fysiopartnerszuyd_website
fysiopartnerszuyd_logo

Fysiopartners Zuyd

Huisstijl + website

FysioPartners Zuyd is een samenwerkingsverband van vooruitstrevende, breed gespecialiseerde fysiotherapiepraktijken met als doel collectief nog sterker te staan in een snel veranderend zorglandschap. Om zich te profileren lag er de wens voor een website waarmee langzaam naamsbekendheid verkregen kan worden. Samen met de ontwikkelde huisstijl is het een mooi compleet product geworden.

Bliss_logo

BLISS ZWANGERSCHAPSCOACHING

Logo + huisstijl

Bliss Zwangerschapscoaching is het bedrijf van de pas gestarte onderneemster Febe den Hollander. Ze wilden een huisstijl die zowel vrouwen als mannen zou aanspreken. Daarnaast hebben we voor haar een custom made wordpress ontwikkeld, eenvoudig en duidelijk van opzet.

Venlex_logo
Venlex_huisstijl
Venlex_website

VENLEX

Logo + Huisstijl + Website

Venlex Advocaten biedt hoogstaande juridische dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Ze kiezen voor specialisatie omdat hun cliënten recht hebben op de beste juridische bijstand. Daarom waren ze een perfecte match voor ons als Fresher. We hebben voor Venlex het logo, huisstijl en website op basis van WordPress ontwikkeld.

merrel_morre_web

MEREL MORRE

Website

Merel Morre is dichter en tekstschrijver. Ze heeft aan ons gevraagd om een custom made wordpress website met een net iet andere stijl. Open, licht en persoonlijk. Maar vooral niet ingewikkeld. Naast het schrijven van persoonlijke gedichten, verkoopt ze via de website ook verschillende producten.

MSPS_huisstijl
MSPS_website

MSPS

Huisstijl + website

Voor Maes Safety Products & Services, oftwel MSPS hebben wij naast een volledig nieuwe huisstijl ook de nieuwe website ontwikkeld. Betere structuur, betere mobiele weergave en een frisse moderne look die past bij het bedrijf.

layout_logo

Layout

Logo

Voor de nieuwe meubellijn Layout zijn we gevraagd een passend logo te maken. Logo moest aansluiten bij de winkel Keygaaf-Gewoonbasic die de meubels gaat verkopen.

gezinsvakantie_website

Gezinsvakantie.be

Website + huisstijl middelen

Gezinsvakantie.be is onderdeel van de gezinsbond. Het is een semi-zelfstandige reisorganisatie die tevens twee vakantie parken in beheer heeft. Gezinsvakantie.be had dringend behoefte aan een nieuwe website alwaar daadwerkelijk online gereserveerd kan worden. Daarnaast hebben ze nog een breed aanbod van begeleide en individuele vakanties. Het logo moest gehandhaafd blijven maar daaromheen hebben wij volledige vrijheid gekregen om het product zowel online als offline te vernieuwen.

Gerben_vis
Gerben_website

Gerben Welling

Logo + website

Met bijna veertig jaar ervaring in de gezondheidszorg heeft hij een brede kijk ontwikkelt. Hij weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat mensen ruimte hebben, hij weet ook dat er zoveel mogelijkheden zijn om de samenwerking te verbeteren dat je je verbaasd waarom deze kansen niet opgepakt worden. Om zichzelf beter online te profileren hebben we voor Gerben Welling een huisstijl en tevens website ontwikkeld.

topline_huisstijl
topline_website
topline_logo

Topline floordesign

Website + huisstijl

Topline Floordesign is een interieurbedrijf met een hoog ambitieniveau dat staat voor maatwerk en vakmanschap. Bij de nieuwe huisstijl en website moest dit verhaal centraal staan.

consign_website

Consign

Website

Consign is een grafisch bureau gelegen in Lieshout. Hun werk is met name offline gericht. Ze wilden graag een eenvoudige website waarin hun werk centraal zou komen te staan.

cortemich_huisstijl

Cortemich brede school Voerendaal

Huisstijl

Voor de brede school Voerendaal Cortemich hebben wij het logo en huisstijl ontwikkeld.

kikindia_huisstijl
kikindia_website
kikindia_logo

Kikindia

Website + huisstijl

Stichting Kikindia is een non-profit organisatie en zet zich in voor een betere toekomst voor kansarme kinderen en jongeren in Zuid-India. Om de stichting naar een professioneler niveau te tillen hebben wij de volledige marketing en communicatie onder handen genomen.

billekens_website

Billekens licht en advies

Website

In opdracht van Consign zijn wij aan de slag gegaan om de verouderde website van Billekens licht en advies opnieuw vorm te geven en responsive op te zetten. De wens was om gebruik te maken van veel beeld. Dit hebben we centraal opgenomen in het ontwerp van de website.

badcare_huisstijl
badcare_logo

Badcare

Huisstijl

De online shop Badcare.nl heeft ons benaderd om een nieuw logo en huisstijl te ontwikkelen. De webshop hebben ze zelf in beheer.

buurtinactie_reclame

Buurt in actie

Communicatie middelen

Voor Buurt in Actie en Ecsplore verzorgen wij het promotie materiaal.

prock_website
prock_logo

Pronck & Praal

Website + huisstijl

Heel klein begonnen als hobby in 2010 met de verkoop van overtollige brocante uit eigen huis en inmiddels uitgegroeid tot een passie waar ze fulltime mee bezig zijn. Bij die groei hoorde een professionele voorkant. Huisstijl en website zijn door ons ontwikkeld.

Mystery_logo
Mystery_huisstijl

MYSTERY DINING

Huisstijl

Voor het bedrijf Mystery Dining hebben we de huisstijl opgezet.

Nutri_Focus_logo

NUTRI FOCUS

Logo

Gezonde voeding speelt steeds meer een belangrijkere rol in ons leven. Nutri Focus ondersteunt je bij de juiste keuzes! En wij hebben voor hun dit logo ontworpen!

Znuffel_logo

ZNUFFEL

Logo

Een nieuwe fris logo voor een klein tweedehands winkeltje in Deurne!